© Ontwerp door GBU

Vloeren

De vloer is datgene in huis waar je het meest contact mee hebt. Dan is het dus heel belangrijk dat hier goed over nagedacht is. Welke vloerbedekking voor u het meest geschikt is kunnen we samen uitzoeken. De vloerbedekking kan hard of zacht zijn. De kleur of het ontwerp speelt natuurlijk een hele grote rol bij de inrichting van uw kamer. Laat u door ons goed voorlichten zodat u later comfortabel kan wonen.

Vinyl

Vinyl is een duurzame en functionele vloer. Het is niet zomaar "een stukje zeil in de gang". Vinyl is sterk, duurzaam, onderhoudsvriendelijk en eigentijds. Vinyl is er in allerlei kwaliteiten en kleuren. Zo kun je kiezen uit slaapkamerkwaliteit tot vinyl dat geschikt is voor kantoren.

 

Lees meer: Vinyl

PVC stroken

Vloerbedekking van PVC, heeft de grote voordelen van PVC maar lijkt niet op PVC. Deze vloer kenmerkt zich door kwaliteit, uitstraling, design, duurzaamheid en veiligheid. PVC vloeren zijn er in stroken en in tegels te krijgen.

Lees meer: PVC stroken

PVC click

PVC click is er in verschillende vormen. Het is een combinatie van PVC en laminaat. Het grote voordeel is de click-verbinding zoals laminaat die ook heeft maar de bovenlaag van PVC. Wicanders Vinylcomfort is een goed voorbeeld hiervan. Een andere optie is PVC met de clikverbinding van PVC. Hier komt dus geen hout aan te pas.

Lees meer: PVC click

Laminaat

Laminaat is een vloer opgebouwd uit verschillende laagjes hout. Daardoor heeft het een sterkere structuur dan één soort hout. Meestal is laminaat opgebouwd uit een laag aan de onderkant, MDF/HDF als hoofdbestanddeel, een (houten) design en daarover een beschermende toplaag. Laminaat is gemakkelijk in onderhoud. Lakken of beitsen zoals met een echte houten vloer is niet nodig.

Balterio Tradition Sculpture 467 

Lees meer: Laminaat

Marmoleum

Marmoleum, een duurzame klassieke vloerbedekking met een modern marmereffect. Maar met marmoleum is zoveel meer mogelijk dan alleen het marmereffect wat zo bekend is. Zo zijn er heel veel kleuren marmoleum, heel veel motieven en veel uitvoeringen. Uni kleuren, marmer, fresco, soft. Noem maar op. Doordat marmoleum zo goed bewerkbaar is, kun je hier heel creatief mee spelen.

Marmoleum & Artoleum

 

Lees meer: Marmoleum