© Ontwerp door GBU

Gordijnen

De ramen zijn de ogen van het huis. Hierdoor kijkt men naar van buiten naar binnen of van binnen naar buiten. Daarom is het heel belangrijk dat de gordijnen bij het huis passen. Dit is namelijk het eerste wat opvalt aan een het huis. Of het nu gaat om gordijen, vitrage of in-betweens het is je 'gezicht'. Binnen bepaalt het voor een groot deel de sfeer. Dus een deskundig advies is gewenst. Gordijnen kunnen op meerder manier opgehangen worden dan alleen op een rail. Denk bijvoorbeeld aan roede met ringen, roede met gordijnen met zeilringen, railroede, spandraden. Laat u informeren over de mogelijkheden.

Vitrage

Vitragestoffen filteren het daglicht dat naar binnen mag en maken van direct zonlicht een aangenaam een sfeervol licht. De vele soorten en dessins maken de keuze niet makkelijk. Laat je daarom uitgebreid informeren door onze adviseurs.

In between

Het is geen vitrage en het is geen overgordijn. Het zit er tussen in. Een in-between dus. Dat is een stof die dichter is dan vitrage, maar doorzichtiger dan overgordijnen. In-between is heel goed te gebruiken als vervanger van vitrage of als vervanger van overgordijnen. 

Overgordijnen

Overgordijnen kunnen u de privacy geven die u wilt.